facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close

Punca Sebenar Gadis Muda 18 Tahun Kahwini Gurunya berumur 52 Tahun (Gambar)
Sebelum ini warga maya digemparkan dengan gambar seorang gadis muda berkahwin dengan seorang lelaki tua yang pernah menjadi gurunya ketika di zaman persekolahan. Gadis yang berusia 18 tahun itu dilaporkan berkahwin dengan cikgu lelaki dari sekolah yang sama berusia 52 tahun. Bagaimanapun, tiada sesiapa yang mendedahkan cerita di sebalik gambar yang tersebar itu. Menurut seorang individu bernama Mohd Hisham, lelaki itu bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Baling. Lelaki itu juga dikatakan telah berkahwin dan mempunyai anak perempuan. "Cikgu 52 tahun, anak murid 18 tahun. Kalau dah jodoh. Cikgu dengan anak murid. Cikgu SMK Baling"Bini tua gambar kanan, yang kiri memang bini muda.

 "Bestfriend anak dia dok mai tdo umah. Tersangkut..." Gadis muda dengan rupa paras yang menawan, sudah pasti memikat hati sesiapa saja. 

Lebih-lebih lagi di usia muda, mudah untuk si suami mendidik isterinya. Meskipun ramai yang mempersoalkan pasangan ini, jodoh dan pertemuan adalah ketentuan Ilahi. Semoga pasangan ini kekal bahagia. Amin.   Credit : thehypemedia

1 Response to "Punca Sebenar Gadis Muda 18 Tahun Kahwini Gurunya berumur 52 Tahun (Gambar)"

  1. Di sekolah berpandang-pandang, bila di rumah berwhatsapp pulak.
    Tambahan pulak si dara dan si tua ni saling usik-mengusik lama-kelamaan ulat bulu naik daun lah.
    Aktiviti perkhemahan boleh menjurus kepada pergaulan bebas guru dan remaja perempuan. Pada hemat saya, kedua-dua insan itu kurang beriman dan didikan agama.

    ReplyDelete